CraftBot XL 3D asztali nyomtató

A CraftBot XL 3D asztali nyomtatót azért terveztük, hogy megbízható segítőtársra találjon minden olyan mérnök és tervező, akinek munkájához kiemelten fontos a nagyobb nyomtatási méret. A CraftBot XL tervezői megnövelték a tárgyasztal méretét, a fűtési kapacitást és továbbfejlesztették a csapágyakat, a csendesebb és pontosabb működésért.

0.00 USD
(Áfa és szállítási költség nélkül)
Megveszem
Please choose your preferred region for the PSU calbe.
CraftBot XL 3D desktop printer
CraftBot XL 3D desktop printer
Vases
0.00 USD
(Áfa és szállítási költség nélkül)
Megveszem
Please choose your preferred region for the PSU calbe.

Nagyobb tárgy kevesebb nyomattal!

A CraftBot XL nyomtatási mérete 300x200x400 mm-es, ami lehetővé teszi, hogy ugyanazt a tárgyat kevesebb darabból nyomtasd ki.

Pontosság és magas minőség

Nyomtatási pontosság - A CraftBot XL 50 mikron/ réteg felbontást képes produkálni (a 0.25 mm-es szórófejjel,) ami kiváló nyomtatási minőséget eredményez.

Nozzle kit - A csomag 0.25, 0.4, 0.6 és 0.8 mm-es MK8 réz fúvókát és egy franciakulcsot tartalmaz.

Tökélesített csapágyak - Az egyenes sínek és a továbbfejlesztett csapágyak lehetővé teszik a csendesebb működést és a nagyobb precizitást.


Érintsd meg a színeket!

Színes LCD érintőképernyő - A CraftBot intuitív, jól rendszerezett navigációs menüvel rendelkezik, ami folyamatosan informál a nyomtatási folyamatokról.

Irányítsd a folyamatot!

WiFi kapcsolat - Android és iOS rendszerekre is elérhető az alkalmazás, amivel a felhasználók közvetlenül feltölthetik a fájljaikat a CraftBox XL-re, elindíthatják és megállíthatják a nyomtatási folyamatot, kontrollálhatják a hőbeállításokat, a ventilátorokat és a fényeket.

Szünet és újrakezdés - Megváltoztathatod a nyomtatás színét vagy befejezheted a műveletet, ha a nyomtatószál kifogyott vagy áramszünet volt.

CraftWare - Univerzális, előremutató 3D nyomtató szoftver, felhasználóbarát grafikus felülettel. Az élenjáró szeletelő algoritmusa biztosítja a gyorsabb átalakítást és a jobb végeredményt.

Tartsd melegen!

Fűthető platform - Lehetővé teszi, hogy a CraftBot XL minden olyan tipusú filamentszállal is működjön, amely csak melegített tálcán használható jól.

Folyamatos irányítás

Változtasd meg a nyomtatási paramétereket az érintőképernyő segítségével bármikor, akár a nyomtatás közben is!

USB kapcsolat

Csatlakoztasd a számítógéped a CraftBot 3D nyomtatóhoz, és irányítsd a nyomtatást közvetlenül a gépről.

Több lehetőség

A gép minden 1, 75 mm-es átmérőjű jó minőségű filament szállal működik.

Közvetlen feltöltés pendrive-ról

Ez a legkönnyebb mód arra, hogy feltöltsd a kinyomtatandó 3D modelledet a CraftBot memóriájába. Teszteld a készülékedet a minta fájlokkal, amiket a csomagban található pendrive-on találsz!

Ügyfélszolgálat

Szeretjük a 3D nyomtatást. Ügyfélkapcsolati kollégáink szakértői tudással rendelkeznek a technológiával kapcsolatban, és mindig készen állnak, hogy segítsenek neked.