CraftBot XL 3D asztali nyomtató

A CraftBot XL 3D asztali nyomtatót azért terveztük, hogy megbízható segítőtársra találjon minden olyan mérnök és tervező, akinek munkájához kiemelten fontos a nagyobb nyomtatási méret. A CraftBot XL tervezői megnövelték a tárgyasztal méretét, a fűtési kapacitást és továbbfejlesztették a csapágyakat, a csendesebb és pontosabb működésért.

Sajnáljuk, ezen termékünk elfogyott és egy kifutó model.
Tekintse meg itt a legújabb felhozatalunkat:
CraftBot Flow Generation
CraftBot XL 3D desktop printer
CraftBot XL 3D desktop printer
Vases
Sajnáljuk, ezen termékünk elfogyott és egy kifutó model.
Tekintse meg itt a legújabb felhozatalunkat:
CraftBot Flow Generation

Nagyobb tárgy kevesebb nyomattal!

A CraftBot XL nyomtatási mérete 300x200x400 mm-es, ami lehetővé teszi, hogy ugyanazt a tárgyat kevesebb darabból nyomtasd ki.

Pontosság és magas minőség

Nyomtatási pontosság - A CraftBot XL 50 mikron/ réteg felbontást képes produkálni (a 0.25 mm-es szórófejjel,) ami kiváló nyomtatási minőséget eredményez.

Nozzle kit - A csomag 0.25, 0.4, 0.6 és 0.8 mm-es MK8 réz fúvókát és egy franciakulcsot tartalmaz.

Tökélesített csapágyak - Az egyenes sínek és a továbbfejlesztett csapágyak lehetővé teszik a csendesebb működést és a nagyobb precizitást.


Érintsd meg a színeket!

Színes LCD érintőképernyő - A CraftBot intuitív, jól rendszerezett navigációs menüvel rendelkezik, ami folyamatosan informál a nyomtatási folyamatokról.

Irányítsd a folyamatot!

WiFi kapcsolat - Android és iOS rendszerekre is elérhető az alkalmazás, amivel a felhasználók közvetlenül feltölthetik a fájljaikat a CraftBox XL-re, elindíthatják és megállíthatják a nyomtatási folyamatot, kontrollálhatják a hőbeállításokat, a ventilátorokat és a fényeket.

Szünet és újrakezdés - Megváltoztathatod a nyomtatás színét vagy befejezheted a műveletet, ha a nyomtatószál kifogyott vagy áramszünet volt.

CraftWare - Univerzális, előremutató 3D nyomtató szoftver, felhasználóbarát grafikus felülettel. Az élenjáró szeletelő algoritmusa biztosítja a gyorsabb átalakítást és a jobb végeredményt.

Tartsd melegen!

Fűthető platform - Lehetővé teszi, hogy a CraftBot XL minden olyan tipusú filamentszállal is működjön, amely csak melegített tálcán használható jól.

Folyamatos irányítás

Változtasd meg a nyomtatási paramétereket az érintőképernyő segítségével bármikor, akár a nyomtatás közben is!

USB kapcsolat

Csatlakoztasd a számítógéped a CraftBot 3D nyomtatóhoz, és irányítsd a nyomtatást közvetlenül a gépről.

Több lehetőség

A gép minden 1, 75 mm-es átmérőjű jó minőségű filament szállal működik.

Közvetlen feltöltés pendrive-ról

Ez a legkönnyebb mód arra, hogy feltöltsd a kinyomtatandó 3D modelledet a CraftBot memóriájába. Teszteld a készülékedet a minta fájlokkal, amiket a csomagban található pendrive-on találsz!

Ügyfélszolgálat

Szeretjük a 3D nyomtatást. Ügyfélkapcsolati kollégáink szakértői tudással rendelkeznek a technológiával kapcsolatban, és mindig készen állnak, hogy segítsenek neked.